PRÀCTICA nº 4: La conservació dels aliments
Material
| |
|
|
Procediment
| |
| |
Observacions
| |
Les mongetes que estaven en aigua i amb aigua i sucre s'han fet malbé: fan mala olor i l'aigua s'ha tornat fosca.
Les mongetes que estaven en oli, vinagre i aigua amb sal s'han conservat. Algunes mongetes han canviat de color però no fan mala olor ni el líquid ha canviat.
Per tant, la sal, l'oli i el vinagre conserven els aliments.
Aliments que conservem en sal: bacallà, anxoves, pernil salat...
Aliments que conservem en oli: tonyina de llauna, sardines de llauna, tacos de formatge...
Aliments que conservem en vinagre: olives, cogombres, cebetes, seitons (boquerons)...
|
Conservació dels aliments
| |
| |
Preparem els gots amb les mongetes
| |
Ho deixem una setmana
|
Ho deixem una setmana
|
Aquestes mongetes s'han fet malbé
|
Aquestes mongetes s'han conservat
|
Ho hem dibuixat
|
Ho hem dibuixat
|
Ho hem dibuixat
|
Ho hem dibuixat
|
No hay comentarios:
Publicar un comentario