TREBALLEM EL PRESENT PER DESENVOLUPAR EL FUTUR

martes, 7 de mayo de 2013

MELONS EN NADAL

Ningú mai ens podria dir que a partir d'un treball sobre els carrers de Cocentaina podriem conèixer un canta-autor del nostre poble fabulós.Tot va començar quan una companya, en un treball de recerca d'informació sobre el mític carrer Santíssima Trinitat, ens va portar una preciosa cançò escrita per un contestà que vivia allí. Ens va agradar tant que vam demanar permís per utilitzar-la en una presentació que ferem al blog.
 Ens van quedar ganes de saber més d'ell, de la seva obra, voliem posar-li cara a aquella veu i escoltar més cançons.
Andrea, que era la que el coneixia, el va convidar a vindre a l'escola i ell molt amablement va accedir. El divendres passat el vam rebre a la nostra classe i ens va oferir una estona molt agradable i divertida. Ens va cantar més cançons, ens va respondre a totes les preguntes i entrevista que se li va fer, en definitiva, ens va emocionar molt amb la seva preciosa música i amb la seua persona. Mitjançant les seves cançons vam poder fer un gran exercici per treballar les emocions, feina imprescindible que s'ha de fer a les escoles del segle XXI.

MOLTES GRÀCIES ANSELMO MARTÍ, NO T'OBLIDAREM I T'ESPEREM!!!!Qui s'haja quedat amb ganes de més podeu consultar el seu blog a la següent adreça.

1 comentario:

  1. Hola! Sóc Anselmo! Moltes gràcies a vosaltres pel ratet tan bonico que em vau fer passar. Va ser tot un plaer per a mi cantar-vos les meues cançons, i encara va ser millor poder parlar i opinar sobre les lletres i sobre els sentiments que vos van despertar a l'escoltar-les. Jo tampoc vos oblidaré, de fet ahir estava practicant a casa "Melons en Nadal" i "Camí de Gandia" i vos tenia ben presents! Segur que ens vorem en altra ocasió, només teniu que avisar-me i aniré encantat!!

    ResponderEliminar