TREBALLEM EL PRESENT PER DESENVOLUPAR EL FUTUR

miércoles, 17 de septiembre de 2014

JA ESTEM EN CINQUÉ!


Ja han passat uns quants dies des que vam començar el curs i entre unes coses i altres encara no hem entrat res al blog i açò no pot ser... Anem a començar  contant coses sobre les novetats que hi ha hagut i de com va tot.
El dia 3 de setembre vam començar un nou curs, 5é de primària. Tots els bosquets màgics estàvem un poc nerviosos perquè no sabíem quins mestres tindríem i, per fi, ho vam saber: els nous mestres són Anna i Xavier. Quan vam arribar ens van dir que pujàrem i ens van reunir a tots en una classe i ens van dir que Anna seria la tutora de 5é B i Xavier de 5é A. Ens van explicar quines coses hauríem de tindre en compte perquè tot vaja bé: tindre gust per aprendre, escoltar atentament, treballar amb regularitat procurar pensar i reflexionar bé les coses.
Tots estàvem un poc preocupats per com serien els mestres i si serien molt exigents, però ara ja estem més tranquils: Xavier és molt bromista i ens ho passem molt bé amb ell, Anna és amable i ens ensenya coses interessants de Matemàtiques.
En aquest curs hem de ser més responsables i estudiosos perquè d'ací a dos anys estarem a l'institut i hem d'estar ben preparats perquè allí tot serà més difícil.
Perquè vos feu una idea de com estem, ací teniu una foto de tot el grup, amb les cares tan somrients que tenim.
Ja vos anirem dient més cosetes... i a veure si també ens en dieu vosaltres.

No hay comentarios:

Publicar un comentario