TREBALLEM EL PRESENT PER DESENVOLUPAR EL FUTUR

miércoles, 22 de abril de 2015

A L'ALQUERIA D'ASNAR EN BICICLETA
Hui hem realitzat una experiència xulíssima i és que hem anat tot el Tercer Cicle a l'Alqueria d'Asnar en bicicleta. Hem eixit de l'escola escoltats per dos cotxes de la Policia Local que ens han acompanyat fins a l'inici de la via verda Muro-Cocentaina i, des d'allí hem circulat gaudint de les vistes del Benicadell i la Mariola entre bancalsl d'oliveres.

Quan hem arribat al poble, hem buscat un lloc on esmorzar i ho hem fet a una paratge natural a la vora del riu Serpis. Ens ha vingut bé una estona de descans després de l'esforç!

Només acabar de prendre forces, hem fet una ruta a peu pel poble; hem passat per un paratge natural on hi havia paellers i uns gronxadors molt interessants, pel mirador, per l'església, pel llavador i hem tornat a agafar les bicicletes per apropar-nos al poliesportiu.

Caram, tenen un trinquet que molts voldríem! Hem aprofitat per jugar a pilota valenciana, al futbol, a bàsquet... en fi, hem continuat fent esport.
Després de dinar hem descansat una mica xerrant amb els amics i ràpidament hem tornat a agafar les bicicletes per realitzar el camí de tornada a casa no sense abans passar per Muro a omplir les cantimplores d'aigua que feia molta calor!

Hem arribat exhausts a l'escola, escoltats de nou per la policia, però estem satisfets d'haver passat un dia de convivència amb els companys de 6é inoblidable. Esperem poder repetir-lo en altra ocasió.


No hay comentarios:

Publicar un comentario